Tietosuojaseloste

Tämä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Päivitetty viimeksi 25.10.2019

Rekisterin nimi

Finnday Oy:n asiakastietorekisteri

Rekisterinpitäjä

Finnday Oy
Y-Tunnus: 2996074-2
Osoite: Töölönkatu 6, 00100 Helsinki
Puhelin: +358 44426 2424
Sähköposti: info@finnday.com
Yhteyshenkilö: Jason Leskinen

Mitä tietoja keräämme:

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • Yhteystiedot ja asiakastiedot
  • Nimi
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Kansallisuus
  • Muut asiakkaan tarjoamat tiedot
  • Tiedot ostetuista tuotteista / palveluista

Kun selaat verkkosivustoamme, saatamme kerätä:

  • Tietoja sivustosi selailukäyttäytymisestäsi
  • Tiedot siitä, miten käytät digitaalisia palveluitamme, mukaan lukien käyttöjärjestelmä, IP-osoite, online-tunnisteet ja selaintiedot.

Kun ostat palveluitamme verkkosivustoltamme, voimme kerätä:

  • Henkilökohtaiset tietosi, mukaan lukien nimesi, osoitteesi, kansallisuus, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • Muut asiakkaan tarjoamat tiedot

Laitteita vuokrattaessa voimme kerätä:

  • Nimi
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Kansallisuus
  • Tunnistetiedot, passin numero, viimeinen voimassaolopäivä
  • Ajokortin tiedot, ajokortin numero, voimassaoloaika
  • Lisäksi muut tiedot, jotka annat meille.

Kun otat meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, viestillä, sosiaalisessa mediassa tai yhteyslomakkeella, saatamme kerätä:

  • Sähköpostiosoitteesi ja siihen liittyvä nimesi
  • Keskustelun Finndayn ja asiakkaan välillä
  • Henkilötietosi, mukaan lukien nimesi, osoitteesi, kansallisuus, sähköpostiosoite, puhelinnumerosi, jonka olet antanut meille.

Henkilötietojen käsittelyn ja tallentamisen oikeusperusta ja tarkoitus:

Henkilötietojen käsittely ja tallennus perustuu yhteydenpitoon ja asiakassuhteisiin asiakkaan ja Finndayn välillä. Finnday kerää tietoja palveluiden ja tuotteiden organisoimiseksi ja toimittamiseksi asiakkaille. Tietoja käytetään enimmäkseen sen asiakkaan tunnistamiseen, joka on tehnyt varauksen palveluihimme. Ilman näitä tietoja Finnday ei kykene tarjoamaan palvelua asiakkaalle.

Tietoja voidaan käyttää myös markkinoiden, asiakkaiden ja palveluiden analysointiin palveluiden laadun kehittämiseksi ja parantamiseksi. Sitä voidaan käyttää laskujen lähettämiseen sekä asiakassuhteiden ja viestinnän hallintaan. Jotakin päivämäärää käytetään myös suoramarkkinoinnissa, mainonnassa ja markkinoinnissa asiakkaillemme. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttö markkinointitarkoituksissa.

Henkilötietojen siirto EU:n / ETA:n ulkopuolelle:

Finnday voi käyttää alihankkijoita EU: n ulkopuolella tiedonkeruussa ja palveluiden tarjoamisessa.

Henkilötietoja saa siirtää EU: n ulkopuolelle vain, jos se on tarpeen palvelujen järjestämiseksi ja toimittamiseksi asiakkaille. Tämä voi koskea palvelimia, joita käytämme käytetyn rekisterin tallentamiseen. Jos tietoja siirretään EU: n ulkopuolelle, alihankkijamme on hyväksyttävä noudattamaan EU: n yleistä tietosuojamääräystä. Turvaamme riittävän henkilötietosuojan esimerkiksi seuraamalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön mukaisesti. Asiakkaiden henkilötietoja ei koskaan siirretä kolmansille osapuolille mihinkään myynti- tai markkinointitarkoituksiin.

Tietojen julkistaminen:

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja palveluntarjoajistamme. Henkilötietoja voidaan siirtää viranomaiselle voimassa olevan lainsäädännön ja lain mukaisesti.

Tietosuoja ja tietojen säilyttäminen:

Finnday on suorittanut tekniset ja organisaatiolliset tehtävät henkilötietojen suojaamiseksi luvattomalta käytöltä tai laittomalta käytöltä ja käsittelyltä. Kaikki asiakastiedot tallennetaan digitaalisesti palvelimille, jotka on suojattu asianmukaisilla tietoturvamenetelmillä. Jos jokin data tulostetaan manuaalisesti, huolehdimme tietojen asianmukaisesta varastoinnista ja niiden asianmukaisesta tuhoamisesta.

 

Käyttäjätietoihin pääsevät vain Finndayn työntekijät, joilla on perusteltu syy käyttää ja käsitellä kyseisiä tietoja. Rekisteriin pääsee vain käyttöoikeuksilla ja salasanoilla. Kaikkia Finndayn työntekijöitä vaaditaan ammatillinen salassapitovelvollisuus käsitellessään kolmanteen osapuoleen liittyviä tietoja. Tällöin sopimusjärjestely takaa, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Finnday säilyttää henkilötietoja vain niin kauan kuin on se tarpeen asiakkaiden palveluiden ja tuotteiden järjestämiseksi ja tarjoamiseksi. Finnday Oy voi säilyttää henkilötietoja markkinointitarkoituksia varten niin kauan kuin se on tarpeellista asiakassuhteiden ylläpitoon.

Käyttäjän oikeudet:

  • Asiakkaalla on oikeus saada rekisteröityjä henkilötietoja ja pyytää muuttamaan tai täydentämään vääriä tai riittämättömiä tietoja
  • Asiakkaalla on oikeus tutustua itseään koskeviin tietoihin ja saada pyynnöstä jäljennös tiedoista.
  • Asiakkaalla on oikeus pyytää henkilötietojensa poistamista rekistereistämme. Käsittelemme poistamispyynnön ja päätämme tietojen poistamisesta tai ilmoitamme perustelun syyn siihen, miksei tietoja voitu poistaa.
  • Asiakkaalla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos rekisteröidyn mielestä rikkomme henkilötietojen käsittelyssä voimassa olevaa tietosuojamääräystä.
  • Asiakkaalla on oikeus kieltää henkilötietojen käyttö suoramarkkinoinnissa.

Edellä mainittuihin oikeuksiin liittyvät pyynnöt on tehtävä kirjallisessa muodossa suoraan Finnday Oy:lle. Finnday vastaa pyyntöön EU: n yleisessä tietosuojamääräyksessä määritellyllä ajanjaksossa.

Asiakkaan on ilmoitettava Finndaylle mahdollisista henkilötietojen muutoksista. Jos muutoksista ei ilmoiteta, Finnday ei ole vastuussa mahdollisista viivästyksistä, aikataulun muutoksista tai muista palveluihin liittyvistä ongelmista, jotka ovat aiheutuneet vääristä asiakastiedoista.

Evästeet

Verkkosivumme voi käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Selain sijoittaa evästeet käyttäjän kiintolevylle. Käyttäjä voi kieltää evästeiden käytön muuttamalla selaimen asetuksia. Tämä voi kuitenkin vaikuttaa verkkosivuston käyttökokemukseen tai verkkosivuston toimivuuten.

Tietosuojalausunnon hyväksyminen:

Käyttämällä kaikkia Finnday Oy:n palveluita tai ottamalla yhteyttä millään tavalla hyväksyt tämän tietosuojakäytännön. Jos sinulla on politiikkaamme liittyviä kysymyksiä,

ota meihin yhteyttä: info@finnday.com

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön:

Finndayllä on oikeus päivittää ja muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Päivittäessämme käytäntöämme lisäämme muokkauspäivämäärän asiakirjan alkuun.